18. Маја 2009 Формиран Градски Одбор Реформистичке омладине


На првом састанку ГО РО 18.04.2009 су донета и сагледана следећа решења по дневном реду:

Тренутно стање РО по информацији Владана Милојевића председника РО да активних омладинаца има око четрдесет са свих општина осим Нишке бање где се не зна чињенично стање . Сложили смо се да то није довољно да би се оформили сви општински одбори и да би омладина функционисала. Предлог да се бројност повећа јесте и додатна мотивација нпр. карте за базен, улазнице за разна спортска дешавања, журке и неформална дружења омладине.

За секретара ГО РО преложен и једногласно изабран Слободан Фуруновић.
За председника ИО ГО предложен је и изгласан Владимир Станковић,такође за подпредседника ГО је изабрана Јулијана Миљковић

Проналажење кадрова за лакше и боље функционисање РО, који би радили на праћењу политичких , социјалних и других дешавања у граду а и шире, с тим у циљу је изабрана као помоћник у медија тиму РО Ивана Ђорђевић.

Акције и журке омладина жели да организује да би се помогло и променило нешто,наравно у складу са тренутним стањем у земљи и могућностима које тренутно има омладина.

Дугорочни циљ РО и ГО је омасовљење омладине са што више активних чланова и формирање општинских и месних одбора. Потреба да се константно раде пројекти РО у циљу сталног побољшавања кредибилитета политички активне омладине. Едукација омладине је суштински потребна да би се сви циљеви остварили, како Председник РС др. Александар Вишњић има велико искуство и знање бављењем политиком још као омладинац и сада као председник једне странке у могућност је да то искуство и знање пренесе на РО каo гост на следећим састанцима омладине, тако да се и сам статус и позиција у странци као једнаким учесницима у политичком животу сматра и омладина.Такође један од предлога је да се одређени омладинци едукују преко сарадње са другим странкама присуством разним предавањима и политичким скуповима.


Задаци у наредном периоду су интернет презентација РО за коју је задужен Владимир Станковић.
Како би се утврдила бројност омладине како активних тако и пасивних одлучено је да се одреде дежурства у странци како би се од постојеће базе РО утврдило чинењично стање. Такође треба обратити пажњу на нове чланове које треба упознати са јединственом идејом и циљем РС. Дежурством и контактирањем омладине наравно треба и старе чланове мотивисати и позвати како би поново активно учествовали у раду Реформистичке омладине.
За акцију која треба да се одржи 19.04. по речима Владана Милојевића је све спремно осим паноа који неће бити завршен на време.



Нема коментара:

Постави коментар