Састанак Градског одбора Реформистичке омладине 30.04.2009


Дневни ред је једногласно усвојен од стране свих присутних.

Записник са састанка који је одржан 25.04. је прочитан и усвојен једногласно.

Од суштинске важности је да општински одбори РО редовно подносе извештаје о раду како свом тако и ОО РС како би све информације стигле на време и како би омладина све своје дужности што квалитетније обавила.

Једна од активности РС јесте слава 06.05. где су домаћини општина Пантелеј , омладина се понудила да помогне у организацији самог догађаја што по речима гђе.Радојчић за то су довољни њени омладинци са Пантелеја. Са друге стране омладина је добила обећање од Милоша Пауновића да ће омладина са Пантелеја редовно долазити и учествовати у свим заједничким активностима РО.
Следећа активност је дељење летака 09.05. на општинама Медијана ,Палилула, Црвени Крст као најава за перформанс 11.05. за ову акцију је потребно дванаест омладинаца што је испуњено.
За перформанс који се одржава поводом годишњице од избора, омладина је добила задужење да испланира и реализује, присутни на састанку су активно учествовали на осмишљавању и дошли смо до сагласности како цео перформанс треба да изгледа,даље на реализацију је дато извршном одбору.
Потписивање спoразума Реформског савеза обавиће се 23.маја где ће омладина да помогне у организацији самог догађаја ако то буде потребно.

Реформистичка омладина тренутно има проблема са људством у општинама Црвени Крст где се за помоћ понудила председник ООРС гђа. Слађана, такође са општином Нишка бања где ће помоћи Председник ООРС гдин. Жарко Милошевић. Један од проблема је и општина Палилула и неодговорним приступом вд.председника ОО РО Армина Паравлића због непојављивања на редовним састанцима и необавезним приступом самим радом у омладини.

Реформистичка омладина је добила похвале на рачун досадашњег ангажовања и озбиљности у свом раду од стране Председника ГО РС гђе.Снежане Миљковић.

Нема коментара:

Постави коментар