Протест 25. Маја 2009


Дана 25. Маја 2009 године, Реформистичка омладина је учествовала у протесту који је организовала Реформистичка странка заједно са другим опозиционим странкама Ниша, поводом доласка директора Србијагаса Душана Бајатовића у Нишкој Скупштини, ради појашњења проласка гасовода кроз Србију.

Дошавши до сазнања да ће Душан Бајатовић износити неистину у Скупштини Ниша, Председништво Реформистичке странке је дало задужење омладини да се окупи у што већем броју 25. Маја 2009 године, у 13:30 часова без страначких обележја испред Скупштине Ниша.

На протест су дошли следећи омладинци Реформистичке странке: Слободан Фуруновић, Владимир Станковић, Наташа Нешић,Јулијана Миљковић, Драган Станковић, Драган Дикић, Владан Милојевић, Ања Милојевић и Драгана Маринковић.

Окo 16:45 часова су један по један сви ушли у Скупштину града где су уз протестним аплаузима дочекали директора Србијагаса Душана Бајатовића. Протест је протеко без испада и инцидената од стране горе поменутих омладинаца Реформистичке омладине. Протест је био пропраћен од стране више нишких медија.


Нема коментара:

Постави коментар