Састанак Градског одбора Реформистичке омладине 23.05.2009

Као нови секретар ГРО РО је једногласно изабрана и постављена Гага Иванов.

За Подпредседника ГРО РО је једногласно изабран и постављен Велибор Станковић.

Такође је за Подпредседника ИО ГО РО једногласно изабрана Драгана Маринковић.

За Председнике ИО ОО РО су на следећим општинама једногласно изгласани и постављени: Пантелеј - Драган Станковић; Палилула - Данило Манасијевић, остале су још општине Медијана, Црвени Крст, Нишка бања на којим још увек нема Председника Извршног Одбора.

На састанку су разматране и акције за наредни период. У најскоријем времену би ће организована хуманитарна акција прикупљања одеће људима којима је то најпотребније.

На састанку је такође узет у раматрање и проблем пешачког прелаза крај специјалне школе за глувонему децу на Леденој Стени. Договорено је да Председници ИО ГО РО и ИО ОО РО Палилула са Подпредседником ГРО РО оду код директорке специјалне школе ради договора око организовања турнира у фудбалу у добротворне сврхе где ће учествовати и друге странке из Ниша. Сав новац прикупљен овом акцијом бити ће искоришћен за обезбећивање преласка улице деце специјалне школе односно постављање одрећене саобраћајне сигнализације.

Такође је узето у разматрање организовање хуманитарне журке где ће као улазнице бити потребно купити макар један упаљач које продају деца са менталним поремећајима а у корист њихове организације.

На предходном састанку је оформљен добровољни фонд ГРО РО а за благајника постављен Владимир Станковић. Свако ко присуствује састанку а у складу са његовим могућностима требало би дати најмањ десет динара у добровољном фонду.


Нема коментара:

Постави коментар